FAQ over de HRM box

Vragen en antwoorden over de HRM box. Staat uw vraag er niet bij? Bel ons gerust op 085 40 10 218.

De HRM box is een informatiebron, oriëntatietool en selectiehulp in één. De box helpt u bij oriëntatie, vergelijking, selectie en implementatie van HRM oplossingen. Met de box weet u hoe u uw HRM softwareproject aanpakt, weet u waarin HRM systemen verschillen en maakt u kennis met HRM oplossingen die bij uw bedrijf en HR processen passen.

HRM oplossingen worden steeds complexer en zijn steeds belangrijker in uw HR processen. Voor goede beslissingen en om niet volledig afhankelijk te zijn van externe adviseurs, heeft u zelf kennis nodig over HRM software, leveranciers én het uitvoeren van uw project. Met de HRM box beschikt u over die kennis.

Met de HRM box stuurt u uw HRM project beter aan, maakt u betere keuzes en bent u een betere gesprekspartner voor externe HRM adviseurs en specialisten. U herkent de valkuilen en voorkomt de fouten in uw softwareproject. Daarnaast bespaart de box u veel tijd, geld en moeite en leert u oplossingen kennen die u anders niet had overwogen.

Het ICT informatiecentrum is al sinds 2001 de grootste onafhankelijke informatiebron over bedrijfssoftware, digitalisering, dataoplossingen en meer. Wij publiceren eigen media in samenwerking met meer dan 200 kennispartners en informeren tweewekelijks bijna 14.000 ICT beslissers over actuele ontwikkelingen.

De HRM box is gericht op organisaties die zich oriënteren op nieuwe HRM software of al bezig zijn met een selectietraject. Iedereen die coördinerend of uitvoerend betrokken is bij een HRM softwareproject kan de box aanvragen. De box is niet beschikbaar voor studenten, ICT leveranciers of organisatie met minder dan 10 medewerkers

De HRM box biedt u een combinatie van (1) kennis over de toepassing van HRM software, ontwikkelingen en het oriëntatie-, selectie- en implementatietraject en (2) praktische informatie over HRM oplossingen die bij uw HR processen en bedrijfstype passen. Met deze volledigheid is het ICT informatiecentrum al jaren uniek.

De meeste informatie is digitaal beschikbaar: e-boeken, stappenplannen, checklists, tips, adviezen, enz. Alle digitale media kunt u downloaden als u deze nodig heeft en delen met collega’s. Fysieke boeken ontvangt u per post. Informatie over HRM oplossingen ontvangt u rechtstreeks van de aanbieders daarvan.

In ons privacystatement leest u daar alles over. Alleen als dat voor het leveren van de gevraagde informatie nodig is, zijn uw contactgegevens beschikbaar voor de aanbieders van die informatie. Ook voor hen gelden privacyrichtlijnen en alle wettelijke eisen die de AVG stelt.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste informatie ontvangt, kan kort belcontact met ons nodig zijn. Voor informatie over passende HRM oplossingen kan er per mail of telefoon contact nodig zijn met enkele aanbieders daarvan. U bepaalt zelf hoe u opgevolgd wilt worden. U wordt dus niet onnodig benaderd.

Het beste moment om de box aan te vragen is als u zich oriënteert op nieuwe HRM software of recent gestart bent met het selectietraject. In die fase heeft u het grootste profijt van de unieke verzameling kennis en informatie over de software zelf, passende oplossingen en het uitvoeren van de selectie en implementatie.

U kunt van alle beschikbare informatie gebruik maken, maar wat u gebruikt bepaalt u zelf. U heeft dus nooit te veel informatie. Bovendien kunt u informatie eenvoudig delen met collega’s die ook bij het project betrokken zijn.

Dat is mogelijk omdat het ICT informatiecentrum inkomsten heeft uit advertenties en omdat HRM softwarespecialisten die hun oplossing kunnen presenteren ons daarvoor een vergoeding betalen. Overigens bepaalt dat niet welke oplossingen u ziet en hebben wij geen enkel belang met wie u zaken doet. Daarin zijn wij 100% onafhankelijk.

Wij geven u met plezier gratis advies over welke informatie het best past bij u kennisbehoefte. Bel of mail ons gerust. Ook met uw vragen over de HRM box, over de afhandeling ervan, andere ICT thema’s of over ons.