Komt een CEO bij de it dokter - HRMsystemen.nl

Dit boek helpt u bij het slagen van uw softwareproject

Bij de keuze van nieuwe ERP, CRM, HRM, document management, warehouse management, business intelligence of andere bedrijfssoftware ligt een groot gevaar op de loer. Het gevaar is namelijk dat u in het selectieproces van de software alle bestaande bedrijfsprocessen, oude gewoonten en ingeslepen eisen en wensen als uitgangspunt neemt. Het resultaat van een selectietraject dat ‘oud denken’ als vertrekpunt neemt, is dat u uiteindelijk kiest voor een oplossing die voorbij gaat aan nieuwe mogelijkheden en verbeterde bedrijfsprocessen. En dat nog los van de andere nadelen die u van een mislukt softwareproject kunt ondervinden, zoals kosten die de pan uit rijzen, functionaliteiten die gemist worden of deadlines die niet gehaald worden.

In dit boek leest u de wijze lessen van jarenlange praktijkervaring met selectietrajecten en software-implementaties. U leest over wat de invloed is van ‘oud denken’ op verkeerde keuzes, over waarom projecten fout lopen en over het feit dat dit pas zichtbaar wordt als u al te laat bent om nog in te grijpen. Met alle gevolgen van dien. Een situatie die u bij geen enkel IT project wenst. Oplossingen die leiden tot een passende en toekomstbestendige softwareoplossing, leest u uiteraard ook. En dat maakt dit boek een ‘must read’ voor iedere manager, ondernemer of andere (mee)beslisser die betrokken is bij IT projecten.

Tijdelijk gratis

Bent u of gaat u bezig met een selectietraject van bedrijfssoftware, dan kunt u dit boek nu tijdelijk en zolang de voorraad strekt, ontvangen als onderdeel van de ERP, CRM, HRM, DMS, BI, WMS of TMS box of een andere bedrijfssoftware box.