Gratis HRM box

Al 20 jaar de meest gebruikte kennisbron bij HRM software selectie en implementatie

Wat is het?

De HRM box helpt u bij de keuze van de beste HRM software, leveranciers en adviseurs, adviseert u over de projectaanpak, structuur en planning en voorkomt de fouten waardoor veel implementaties mislukken. Lees meer

Voor wie?

De HRM box is bedoeld voor beslissers, HR managers en andere bij IT projecten betrokken medewerkers bij organisaties vanaf 10 medewerkers die nieuwe HRM software willen implementeren en goede keuzes willen maken.

Waarom aanvragen?

De HRM box helpt u met belangrijke kennis over het selecteren en implementeren van HRM oplossingen én laat u kennismaken met specialisten die u de oplossing kunnen bieden en u kunnen adviseren of op weg helpen.

Met de HRM box kunt u gebruik maken van (1) unieke informatie, checklists, stappenplannen en andere media van het ICT informatiecentrum met de belangrijkste kennis, visies en adviezen over HRM software en (2) gerichte informatie van HRM softwarespecialisten, passend bij de oplossing die u zoekt. Hiervoor is meestal kort contact met u nodig. Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op 030 227 21 20.

Vraag hier gratis aan

De HRM box is kosteloos en vrijblijvend. | Ons privacy statement is van toepassing.

HRM software selectie

Leer van de ervaringen van 1.000 andere HRM softwareprojecten.
Lees dit en andere informatie! Gratis als u nu een HRM box aanvraagt.

Complete informatie, waardevol in ons selectieproces.

Steeds meer HR communicatie verloopt online. HRM in de cloud was nieuw voor ons, dus iedere informatie daarover was zeer welkom.

Als je leest wat er met softwareprojecten mis kan gaan, zou je er haast niet aan beginnen. Erg waardevolle tips en adviezen.

Wij willen onze medewerkers steeds meer mogelijkheden bieden om online zoveel mogelijk zelf te regelen. De box en de informatie van specialisten hebben ons goed inzicht gegeven in de mogelijkheden.

Goed, compleet en informatief.

Het management vroeg om een shortlist van vier geschikte HRM systemen. Nadat we de HRM box hadden aangevraagd hadden we ons lijstje binnen een paar weken klaar.