HRM software leveranciers | Overzicht – HRMsystemen.nl

HRM software leveranciers

Op deze en volgende pagina’s vindt u een overzicht van alle HRM software en de leveranciers daarvan. Klikt u op de naam van de leverancier om op de website van de aanbieder meer informatie tde lezen over deze software. Complete informatie over de selectie en implementatie van een nieuw HRM systeem is samengevoegd voor u in de HRM box. U kunt deze complete, door het ICT informatiecentrum samengestelde informatiebron over HRM software gratis ontvangen. Lees hier meer over de HRM box en hoe u deze aanvraagt.

HRM BOX AANVRAGEN

software overzicht F-L   |  software overzicht M-R    |  software overzicht S-Z
 

A Keuze uit meer dan 160 HRM software oplossingen. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis HRM box van het ICT informatiecentrum.
 

Absentiemanager

Absentiemanager
Absentiemanager is de alles-in-één oplossing voor verzuim binnen uw organisatie! Absentiemanager verbindt interne- en externe partijen die betrokken zijn bij verzuim in een virtueel verzuimteam. De applicatie is geschikt voor het registreren van verzuimdata en is tevens een analyse- en sturingsinstrument bij de aanpak van verzuim en arbeidsongeschiktheid.

ADP

ADP Nederland B.V.
ADP Perman I voor Windows is een geïntegreerde oplossing voor personeelsinformatie die geheel is toegesneden op de afdeling Personeelszaken. Met dit moderne systeem krijgt u de stroom personeelsgegevens snel een eenvoudig onder controle. Naast standaard functies zoals registratie van personeelsgegevens en de verzuimadministratie is Perman I een ideaal hulpmiddel bij de interpretatie van gegevens.

AFAS Software

AFAS Software
Als HR-manager ben je veel tijd kwijt aan administratie. Daardoor kom je bijna niet toe aan je echte werk zoals bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling en coaching. En dat zijn nu juist de mooie kanten van jouw vak! Met de HRM functies van AFAS automatiseer je gemakkelijk veel administratief werk door gebruik van Self Service. Hierdoor is de verloning ook geregeld met één druk op de knop.

Appenta HRM

Appenta B.V.
Compleet HRM pakket voor al uw personeelsmanagement. Heel gebruiksvriendelijk, volledig geïntegreerd met MS Office en Outlook. Aantrekkelijke prijsstelling.

Astrow

AvanTimes
Tijdregistratie en toegangscontrole.

Atoss Time Control

Fortezza ICT
Met Atoss Time Control automatiseert u het Workforce Management proces; Het inplannen van medewerkers, de tijdsregistratie, toegangscontrole, workflows via de mobile app en rapportages. Atoss Time Control kan middels API’s naadloos integreren met uw bestaande applicaties zoals ERP en salarisadministratie.

ATPS PC-Time

ATPS B.V.
ATPS ontwikkelt, implementeert en onderhoudt systemen voor aan- en afwezigheidsregistratie, werktijdregistratie en toegangsbeveiliging.

Axxerion

Axxerion Facility Services
Axxerion is een zeer volwassen ASP oplossing op het gebied van HRM, contractbeheer, CRM, documentmanagement en facility management.

B  

BCS

BCS HRM en Salarisadministratie B.V.
Delta HRP is dé oplossing voor uw salaris- en personeelsadministratie; een professioneel, gebruiksvriendelijk en toonaangevend softwarepakket voor het voeren van uw volledige salarisadministratie én personeelsadministratie. Delta HRP wordt continu door-ontwikkeld en up-to-date gehouden, en voor ondersteuning staat ons team van professionals dagelijks voor u klaar.

Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster
Bedrijfsrooster is een online applicatie om de gehele personeelsplanning af te handelen. Het maken van een rooster wordt zeer eenvoudig doordat in één oogopslag duidelijk is wie u het best op welke dienst kunt inzetten. Zijn alle diensten eenmaal ingeroosterd, dan deelt u het rooster met twee klikken met al uw personeelsleden. Via de PC, tablet en telefoon. Overal en altijd.

BoowareMatching

Buro voor Organisatie & Ontwikkeling
Volledig HRM systeem, inclusief matchingsmogelijkheden op opleidingen en competenties. Ideaal voor kleine en grote organisaties en uitzendbureaus.

C Veel organisaties die nieuwe HRM software zoeken, gebruiken daarbij de HRM box.
Bekijk de inhoud van de gratis HRM box en begrijp waarom.
 

Carerix Recruitment Edition

Carerix
Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is niet alleen efficiënt, maar realiseert ook snelheid en continuïteit binnen uw Werving en Selectie organisatie. Met onze Webbased W&S Software heeft u alle procedures in één oogopslag in beeld en houdt u eenvoudig zicht op alle commerciële activiteiten binnen uw organisatie. Perfecte combinatie van internet en betrouwbare databasetechnologie.

Carerix Staffing Edition

Carerix
Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen; maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen. Dat kan allemaal met Carerix detachering software Dus niet alleen vlot plaatsen, maar ook het vervolg goed organiseren. Zo maakt de Staffing Edition detachering software het u makkelijk en zorgt het voor snelheid, continuiteit en een efficiënte operatie.

Checks

Integral Knowledge Utilization B.V.
Checks is een krachtig en flexibel programma voor het snel en effectief plannen van uw personeel. Zowel mensen, diensten, competenties, taken als werkplekken. Naast personeelsplanning kan Checks ook de administratie van gewerkte uren en afwezigheden bijhouden en biedt het vele mogelijkheden om de communicatie met medewerkers te vergemakkelijken.

ClockWise

ClockWise B.V.
Urenregistratie, Projectmanagement en Facturering.

Coachtool 360 graden feedback

Mirotek
Het 360 graden feedbackrapport bevat analyses als start voor het (eindejaars)gesprek: o.a. sterke / te verbeteren competenties, verschil tussen deelnemer en omgeving, waar is 1e aandacht nodig (score-prioriteitmatrix), het spinnenwebdiagram en de verschilmatrix. Veel is aanpasbaar: vraagstellingen, emailteksten, rapportonderdelen, rapportteksten en beheermogelijkheden. € 10-29 per rapport.

Coachview

InnoPhase B.V.
Regel je administratie rondom opleidingen, trainingen en cursussen vanaf nu super efficiënt. Automatiseer je administratie van aanvraag tot zakelijk factuur. Presenteer het in ons opleidingsportaal of je website. Richt jouw ideale Coachview in volgens 12 modules en koppeleenvoudig met andere systemen. Zo geeft onze SaaS cursusadministratie toolje vrijheid in hoe jij opleidt.

COMPAS

Emergo Systems
Geïntegreerd cliëntvolg-personeelsinformatiesysteem.

COMPETENT

Emergo Systems
Software voor competentiemanagement.

Competentie 360

KSD Groep
Bereid u nu goed voor op uw functionerings- of evaluatiegesprekken. Met de online tool van competentie360.nl heeft u een betaalbare oplossing voor het doen van een 360 graden feedback meting. Géén downloads, alles is webbased. In slechts 3 stappen een 360 graden feedback rapportage. Deze tool is ontwikkeld door KSD Groep de speler met 20 jaar ervaring in software ontwikkeling.

Connexys

Connexys
Connexys is marktleider in Nederland en één van de snelst groeiende Europese recruitment software leveranciers. Connexys is expert in innovatieve technologische oplossingen voor het vinden, matchen, selecteren en binden van talent. De juiste persoon op de juiste plek. Of het nu gaat om het invullen van een vacature, klus of project: Connexys laat inkoop, recruitment en HR efficiënt met elkaar samenwerken. Wij noemen dat Resource Management. Het verbinden van de ambities van onze relaties staat centraal. We connect ambitions.

CtrlWORK persoonlijke effectiviteit software

Efficiency Software BV
CtrlWORK is persoonlijke effectiviteit software welke beeldschermwerkers helpt hun werkzaamheden met de computer gezonder, slimmer en efficiënter uit te voeren. CtrlWORK reikt beeldschermwerkers een optimaal werk/rust ritme aan.

D Keuze uit meer dan 160 HRM software oplossingen. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis HRM box van het ICT informatiecentrum.
 

Daywize Cloud

Daywize
Daywize Cloud is een zeer gebruikersvriendelijke en flexibele e-HRM oplossing, voor de ondersteuning van in-, door- en uitstroom van medewerkers, verzuim, verlof en declaraties, maar ook voor processen als de gesprekscyclus, 360-graden-feedback, opleidingen en werving & selectie. Daywize biedt integraties met de salarisoplossingen EMIS (Pantheon HRM) en Nmbrs. En dat alles voor een eerlijke prijs!

DBS Talent & Salaris

Visma DBS
Visma DBS ontwikkelt en verkoopt sinds 1994 DBS Talent & Salaris. Dit moderne en praktijkgerichte pakket behoort tot het meest complete op de Nederlandse markt. De software helpt u bij het uitvoeren van alle procedures en voorziet u van informatie. De self-service mogelijkheden voor bijvoorbeeld verlof, tijdverantwoording of employee benefits worden door HR-professionals en medewerkers gewaardeerd.

De Digitale Gesprekscyclus

De Digitale Gesprekscyclus
De Digitale Gesprekscyclus is dé e-HRM oplossing voor het MKB gericht op functioneren en ontwikkeling van mensen. Het helpt u om alles rondom doelstellingen, functioneren, beoordelen en competenties goed in te richten. Zo draagt het systeem bij aan de ontwikkeling van uw medewerkers. De online software is gebruiksvriendelijk, voordelig en direct klaar voor gebruik. Vraag een vrijblijvende online demo aan.

Delta T

Atrea Systemen
Atrea Systemen is de leidende leverancier van tijdregistratiesystemen in Nederland. Momenteel maken meer dan 5.000 bedrijven en instellingen gebruik van de innovatieve diensten van Atrea Systemen om efficiënter en effectiever met tijd om te gaan.

Digitaal Personeelshandboek

NewNerds B.V.
Met het Digitaal Personeelshandboek kan op één centrale plek meerdere handboeken worden beheerd. Wetswijzigingen kunnen centraal worden doorgevoerd en medewerkers hebben via internet of intranet altijd toegang tot de meeste recente versie van het personeelhandboek. Het online beschikbaar stellen bespaart print-, druk- en verspreidingskosten en u kunt een product aan uw dienstverlening toevoegen.

Driessen HRM

Driessen HRM
Driessen biedt professioneel HRM-advies en ondersteuning voor de publieke sector. Driessen brengt mens en werk bij elkaar, zij zorgen voor inzicht en informatie via een heldere administratie en maken HRM-werkzaamheden eenvoudiger met software die aansluit op de praktijk.

Dynamics AX HRM

FourVision HR Plus B.V.
Samen met de HR Plus oplossing van FourVision HR Plus zijn er vele onderdelen standaard aanwezig bij Microsoft Dynamics AX (voorheen Axapta). Extra functionaliteiten: POP, Wagenparkbeheer, KPI.

E Bepaalt Employee Self Service (ESS) de toekomst binnen HRM software?
Lees wat specialisten daarover zeggen.
 

Eagle-Time, Eagle-Job, Eagle-Access, Eagle-Presence

Gonen Automation Services B.V.
Een totaal oplossing voor tijdregistratie, uren verantwoording, toegangscontrole en aanwezigheid-registratie

Easylon Loon & Salaris B.V.

Easylon Loon & Salaris B.V.
Easylon maakt salarisadministratie makkelijk! Het product Elsa van Easylon is een compleet HRM systeem met een geïntegreerde salarisadministratie. Alle bedrijfstakregelingen worden standaard meegeleverd.

e-OK

OKc
e-OK is een webbased platform voor geïntegreerd soft-HR-beleid. Dit personeelsbeheersysteem ondersteunt HR in de opbouw en beheer van gestructureerd personeelsbeleid. Enkele modules: functies en rollen, competentiebeheer, evaluatie, competence based verloning, ontwikkeling, targets, import- en export.

e-Quest

OKc
e-Quest is een internetplatform ontwikkeld door OKc om op een beveiligde en betrouwbare manier online bevragingen uit te voeren. Aanbod: maatgerichte 360° bevragingen voor managementstijlen, competentie-evaluaties, evaluatie van nieuwe medewerkers,… en zelfs 360° feedback om contexten te evalueren.

ESi IT Solutions – van strategie naar automatisering naar voorsprong

ESi IT solutions
Er is één systeem dat centraal moet staan in uw HRM traject en (toekomstige) online aanbod: uw Pluriform ERP+ ! Want waarom meerdere databases beheren wanneer één al genoeg is.

Exact HRM

Exact Software Nederland
Exact beschouwt HRM niet als een eiland, maar als integraal onderdeel van de organisatie. Niet alleen geïntegreerd met de salarisadministratie, maar ook met bijvoorbeeld financiële-, factuur- en projectadministratie. Door HRM met alle bedrijfsprocessen te integreren kunt u betere planning en management bereiken.

software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z