HRM software leveranciers | Overzicht – HRMsystemen.nl

HRM software leveranciers

Op deze en volgende pagina’s vindt u een overzicht van alle HRM software leveranciers en de bijbehorende HRM software. Klikt u op de naam van de leverancier om op de website van de aanbieder meer informatie te lezen over deze software.

HRM software leveranciers

7 aandachtspunten bij de keuze van HRM software
De beste adviezen voor het selectieproces.

A  

Absentiemanager

Absentiemanager
Absentiemanager is de alles-in-één oplossing voor verzuim binnen uw organisatie! Absentiemanager verbindt interne- en externe partijen die betrokken zijn bij verzuim in een virtueel verzuimteam. De applicatie is geschikt voor het registreren van verzuimdata en is tevens een analyse- en sturingsinstrument bij de aanpak van verzuim en arbeidsongeschiktheid.

ADP Nederland

ADP Nederland B.V.
Als één van de grootste en meest ervaren HR-leveranciers biedt ADP oplossingen en expertise op het gebied van de hele loopbaancyclus van uw mensen. Van salarisverwerking en excasso tot geavanceerde oplossingen voor talentmanagement, opvolging en data-analyse. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise.

AFAS Software – Inspireert Beter Ondernemen

AFAS Software
Met de HRM software van AFAS automatiseer je de administratieve werkzaamheden, betrek je medewerkers en managers bij het correct registreren van HR-mutaties, en heb je inzicht in al je HR-zaken dankzij tientallen dashboards.

Appenta HRM

Appenta B.V.
Compleet HRM pakket voor al uw personeelsmanagement. Heel gebruiksvriendelijk, volledig geïntegreerd met MS Office en Outlook. Aantrekkelijke prijsstelling.

Astrow

AvanTimes
Tijdregistratie en toegangscontrole.

Atoss Time Control

Fortezza ICT
Met Atoss Time Control automatiseert u het Workforce Management proces; Het inplannen van medewerkers, de tijdsregistratie, toegangscontrole, workflows via de mobile app en rapportages. Atoss Time Control kan middels API’s naadloos integreren met uw bestaande applicaties zoals ERP en salarisadministratie.

ATPS PC-Time

ATPS B.V.
ATPS ontwikkelt, implementeert en onderhoudt systemen voor aan- en afwezigheidsregistratie, werktijdregistratie en toegangsbeveiliging.

Axxerion

Axxerion Facility Services
Axxerion is een zeer volwassen ASP oplossing op het gebied van HRM, contractbeheer, CRM, documentmanagement en facility management.

B  

BCS

BCS HRM en Salarisadministratie B.V.
Delta HRP is dé oplossing voor uw salaris- en personeelsadministratie; een professioneel, gebruiksvriendelijk en toonaangevend softwarepakket voor het voeren van uw volledige salarisadministratie én personeelsadministratie. Delta HRP wordt continu door-ontwikkeld en up-to-date gehouden, en voor ondersteuning staat ons team van professionals dagelijks voor u klaar.

Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster
Bedrijfsrooster is een online applicatie om de gehele personeelsplanning af te handelen. Het maken van een rooster wordt zeer eenvoudig doordat in één oogopslag duidelijk is wie u het best op welke dienst kunt inzetten. Zijn alle diensten eenmaal ingeroosterd, dan deelt u het rooster met twee klikken met al uw personeelsleden. Via de PC, tablet en telefoon. Overal en altijd.

BoowareMatching

Buro voor Organisatie & Ontwikkeling
Volledig HRM systeem, inclusief matchingsmogelijkheden op opleidingen en competenties. Ideaal voor kleine en grote organisaties en uitzendbureaus.

C  

Carerix Recruitment Edition

Carerix
Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is niet alleen efficiënt, maar realiseert ook snelheid en continuïteit binnen uw Werving en Selectie organisatie. Met onze Webbased W&S Software heeft u alle procedures in één oogopslag in beeld en houdt u eenvoudig zicht op alle commerciële activiteiten binnen uw organisatie. Perfecte combinatie van internet en betrouwbare databasetechnologie.

Carerix Staffing Edition

Carerix
Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen; maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen. Dat kan allemaal met Carerix detachering software Dus niet alleen vlot plaatsen, maar ook het vervolg goed organiseren. Zo maakt de Staffing Edition detachering software het u makkelijk en zorgt het voor snelheid, continuiteit en een efficiënte operatie.

Checks

Integral Knowledge Utilization B.V.
Checks is een krachtig en flexibel programma voor het snel en effectief plannen van uw personeel. Zowel mensen, diensten, competenties, taken als werkplekken. Naast personeelsplanning kan Checks ook de administratie van gewerkte uren en afwezigheden bijhouden en biedt het vele mogelijkheden om de communicatie met medewerkers te vergemakkelijken.

ClockWise

ClockWise B.V.
Urenregistratie, Projectmanagement en Facturering.

 

HRM software leveranciers

HRM software kiezen? Zo begint u!
Een stomme fout in de beginfase, kan fataal zijn voor het resultaat. Lees in dit kennisdocument hoe u aan uw HRM software project begint.

 

Coachtool 360 graden feedback

Mirotek
Het 360 graden feedbackrapport bevat analyses als start voor het (eindejaars)gesprek: o.a. sterke / te verbeteren competenties, verschil tussen deelnemer en omgeving, waar is 1e aandacht nodig (score-prioriteitmatrix), het spinnenwebdiagram en de verschilmatrix. Veel is aanpasbaar: vraagstellingen, emailteksten, rapportonderdelen, rapportteksten en beheermogelijkheden. € 10-29 per rapport.

Coachview

InnoPhase B.V.
Regel je administratie rondom opleidingen, trainingen en cursussen vanaf nu super efficiënt. Automatiseer je administratie van aanvraag tot zakelijk factuur. Presenteer het in ons opleidingsportaal of je website. Richt jouw ideale Coachview in volgens 12 modules en koppeleenvoudig met andere systemen. Zo geeft onze SaaS cursusadministratie toolje vrijheid in hoe jij opleidt.

COMPAS

Emergo Systems
Geïntegreerd cliëntvolg-personeelsinformatiesysteem.

COMPETENT

Emergo Systems
Software voor competentiemanagement.

Competentie 360

KSD Groep
Bereid u nu goed voor op uw functionerings- of evaluatiegesprekken. Met de online tool van competentie360.nl heeft u een betaalbare oplossing voor het doen van een 360 graden feedback meting. Géén downloads, alles is webbased. In slechts 3 stappen een 360 graden feedback rapportage. Deze tool is ontwikkeld door KSD Groep de speler met 20 jaar ervaring in software ontwikkeling.

Connexys

Connexys
Connexys is marktleider in Nederland en één van de snelst groeiende Europese recruitment software leveranciers. Connexys is expert in innovatieve technologische oplossingen voor het vinden, matchen, selecteren en binden van talent. De juiste persoon op de juiste plek. Of het nu gaat om het invullen van een vacature, klus of project: Connexys laat inkoop, recruitment en HR efficiënt met elkaar samenwerken. Wij noemen dat Resource Management. Het verbinden van de ambities van onze relaties staat centraal. We connect ambitions.

D Keuze uit meer dan 160 HRM software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis HRM box van het ICT informatiecentrum.
 

Daywize Cloud

Daywize
Daywize Cloud is een zeer gebruikersvriendelijke en flexibele e-HRM oplossing, voor de ondersteuning van in-, door- en uitstroom van medewerkers, verzuim, verlof en declaraties, maar ook voor processen als de gesprekscyclus, 360-graden-feedback, opleidingen en werving & selectie. Daywize biedt integraties met de salarisoplossingen EMIS (Pantheon HRM) en Nmbrs. En dat alles voor een eerlijke prijs!

DBS Talent & Salaris

Visma Raet
Visma DBS ontwikkelt en verkoopt sinds 1994 DBS Talent & Salaris. Dit moderne en praktijkgerichte pakket behoort tot het meest complete op de Nederlandse markt. De software helpt u bij het uitvoeren van alle procedures en voorziet u van informatie. De self-service mogelijkheden voor bijvoorbeeld verlof, tijdverantwoording of employee benefits worden door HR-professionals en medewerkers gewaardeerd.

De Digitale Gesprekscyclus

De Digitale Gesprekscyclus
De Digitale Gesprekscyclus is dé e-HRM oplossing voor het MKB gericht op functioneren en ontwikkeling van mensen. Het helpt u om alles rondom doelstellingen, functioneren, beoordelen en competenties goed in te richten. Zo draagt het systeem bij aan de ontwikkeling van uw medewerkers. De online software is gebruiksvriendelijk, voordelig en direct klaar voor gebruik. Vraag een vrijblijvende online demo aan.

Delta T

Atrea Systemen
Atrea Systemen is de leidende leverancier van tijdregistratiesystemen in Nederland. Momenteel maken meer dan 5.000 bedrijven en instellingen gebruik van de innovatieve diensten van Atrea Systemen om efficiënter en effectiever met tijd om te gaan.

Digitaal Personeelshandboek

NewNerds B.V.
Met het Digitaal Personeelshandboek kan op één centrale plek meerdere handboeken worden beheerd. Wetswijzigingen kunnen centraal worden doorgevoerd en medewerkers hebben via internet of intranet altijd toegang tot de meeste recente versie van het personeelhandboek. Het online beschikbaar stellen bespaart print-, druk- en verspreidingskosten en u kunt een product aan uw dienstverlening toevoegen.

Driessen HRM

Driessen HRM
Driessen biedt professioneel HRM advies en ondersteuning voor de publieke sector. Driessen brengt mens en werk bij elkaar, zij zorgen voor inzicht en informatie via een heldere administratie en maken HRM werkzaamheden eenvoudiger met software die aansluit op de praktijk.

Dynamics AX HRM

FourVision HR Plus B.V.
Samen met de HR Plus oplossing van FourVision HR Plus zijn er vele onderdelen standaard aanwezig bij Microsoft Dynamics AX (voorheen Axapta). Extra functionaliteiten: POP, Wagenparkbeheer, KPI.

E Bepaalt Employee Self Service (ESS) de toekomst binnen HRM software?
Lees wat specialisten daarover zeggen.
 

Eagle-Time, Eagle-Job, Eagle-Access, Eagle-Presence

Gonen Automation Services B.V.
Een totaal oplossing voor tijdregistratie, uren verantwoording, toegangscontrole en aanwezigheid-registratie

Easylon Loon & Salaris B.V.

Easylon Loon & Salaris B.V.
HRM software leverancier Easylon maakt salarisadministratie makkelijk! Het product Elsa van Easylon is een compleet HRM systeem met een geïntegreerde salarisadministratie. Alle bedrijfstakregelingen worden standaard meegeleverd.

e-OK

OKc
e-OK is een webbased platform voor geïntegreerd soft-HR-beleid. Dit personeelsbeheersysteem ondersteunt HR in de opbouw en beheer van gestructureerd personeelsbeleid. Enkele modules: functies en rollen, competentiebeheer, evaluatie, competence based verloning, ontwikkeling, targets, import- en export.

 

HRM software leveranciers

7 aandachtspunten bij de keuze van HRM software
De beste adviezen voor het selectieproces.

 

e-Quest

OKc
e-Quest is een internetplatform ontwikkeld door OKc om op een beveiligde en betrouwbare manier online bevragingen uit te voeren. Aanbod: maatgerichte 360° bevragingen voor managementstijlen, competentie-evaluaties, evaluatie van nieuwe medewerkers,… en zelfs 360° feedback om contexten te evalueren.

Exact HRM

Exact Software Nederland
Exact beschouwt HRM niet als een eiland, maar als integraal onderdeel van de organisatie. Niet alleen geïntegreerd met de salarisadministratie, maar ook met bijvoorbeeld financiële-, factuur- en projectadministratie. Door HRM met alle bedrijfsprocessen te integreren kunt u betere planning en management bereiken.

F Keuze uit meer dan 160 HRM software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis HRM box van het ICT informatiecentrum.
 

Fit-to-Position

Rodium B.V.
Complete online oplossing voor Integrated Talent management. Meertalig en koppelbaar met andere systemen. Functies o.a. functioneren, beoordelen, beloning, opleidingsmanagement, Persoonlijk Ontwikkel Plan, Opvolging. Extra functionaliteit: succession planning.

Flexr

Flexr
Het nieuwe werken (HNW) efficiënt en meetbaar met de applicatie van Flexr. Flexr geeft via de ‘Zoek collega’ functie aan op welke verdieping, in welke ruimte en zelfs aan welk bureau uw collega zich bevindt. Andersom bent u vindbaar voor uw collega’s. Dit betekent geen mailtjes of telefoontjes meer met de vraag ‘Ben je op kantoor?’.

G Lees ook eens nieuwsberichten op het gebied van HRM software.
Vaak zijn deze berichten een echte eyeopener.
 

Gini Recruit

Gini-Recruit
Gini is de nieuwste generatie recruitment & outplacement software. Met Gini heeft u alle tools in huis die u nodig heeft om uw dagelijkse werkzaamheden goed en efficiënt uit te kunnen voeren. Met de Gini Cloud bent u altijd en overal up-to-date en mist u niets. Daarnaast is Gini eenvoudig te integreren in uw huidige infrastructuur.

GPS Time bv | Urenregistratie & personeelsplanning

GPS Time bv
GPS gelooft dat werknemers hun kostbare werktijd moeten investeren in het creëren van toegevoegde waarde. Daarom ontwikkelen we intuïtieve HR-software voor urenregistratie en personeelsplanning die administratie vereenvoudigt, inzicht biedt aan de volledige organisatie en flexibiliteit ondersteunt. Meer dan 850 bedrijven en 200.000 gebruikers ervaren dagelijks de voordelen. Vraag uw gratis demo.

H Veel organisaties die nieuwe HRM software zoeken, gebruiken daarbij de HRM box.
Bekijk de inhoud van de gratis HRM box en begrijp waarom.
 

HFMtalentindex

HFM
HFMtalentindex is specialist in online assessment instrumenten. Het biedt uw management en HRM professionals snel en accuraat inzicht in de kwaliteiten van mensen. U krijgt zinnige informatie; het soort informatie dat u houvast geeft als u de competenties van uw medewerker wilt kennen, of dat nu voor selectie of voor ontwikkeling is. HFMTalentindex biedt u professionele tests in eigen beheer!

HoorayHR

HoorayHR
Hooray is de HR-tool die organisaties helpt om taken rondom personeelsdossiers, verlof, verzuim, overuren en contracten te stroomlijnen. In één simpele omgeving hou jij overzicht over jouw teams. Samen met je collega’s heb je toegang tot de app en automatiseert Hooray jouw HR-proces. Zo maak jij iedereen in jouw team blij!

HR Digitaal

FARAO Human Resources Support B.V.
HR Digitaal, een merk van FARAO Human Resources Support, wij zijn sinds 1997 actief op de markt van e-HRM. Onze software en werkwijze kenmerkt zich door Performance Management!

HRM Tools voor leidinggevenden

Groenendaal Bedrijfscommunicatie – Digitale Professionals
HRM Portal met praktijkondersteuning voor alle situaties van leidinggevenden. Inclusief Tool voor zelf samenstellen van 14 soorten arbeidscontracten, meer dan honderd personeelsdocumenten en vele stappenplannen en checklists. Te gebruiken in elke situatie, van aannemen personeel tot ontslag en alles wat daartussen zit. Bedoeld voor ondernemers en managers met personeel.

 

HRM software leveranciers

HRM software kiezen? Zo begint u!
Een stomme fout in de beginfase, kan fataal zijn voor het resultaat. Lees in dit kennisdocument hoe u aan uw HRM software project begint.

 

HR2day

eMerus HR Solutions
HR2day is de meest moderne geïntegreerde HR- en Salaris oplossing voor de werkgever van vandaag en morgen. Succesvolle organisaties stellen de medewerker centraal. Daarom ondersteunen al honderden (middel)grote werkgevers hun medewerkers, managers en professionals bij hun dagelijkse HR-processen, HR-transacties en informatieverzoeken met HR2day. HR2day maakt gebruik van Salesforce: de toonaangevende wereldmarktleider in cloud computing. HR2day biedt een unieke dienstverlening, gericht op het krijgen van fans in plaats van klanten. Zorgeloos. Makkelijk. Toegankelijk. Persoonlijk.

HR Cloud en Payroll Cloud

PHOCUS
Met onze software en diensten hebben wij de missie om HR-afdelingen volledig te ondersteunen. Wij helpen organisaties met een complete oplossing van software en kennis aangevuldt met decennia lange ervaring. Middels onze oplossing ontsluit u gemakkelijk de complete in-, door-, uitstroom en betaling van uw personeel. Naast de oplossing beschikt u over dé kennispartner. U staat er nooit meer alleen voor Partnership door Ontzorgen

humanwave

Humanwave B.V.
In controle met humanwave, hét HR pakket voor de ondernemer! Humanwave verbindt de ondernemer en zijn team door optimaal online samen te werken op het gebied van HR en salaris. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en doeltreffend.

I Lees ook eens nieuwsberichten op het gebied van HRM software.
Vaak zijn deze berichten een echte eyeopener.
 

Inhuurdesk

Freelance Today B.V.
De Inhuurdesk is een webbased tool om de inhuur van tijdelijk personeel te stroomlijnen. Zowel de bestaande leveranciers als nieuwe – niche – bureaus en ZZP’ ers bieden hun diensten via jouw eigen site voor tijdelijke vacatures aan. Vergelijken en selecteren gaat voortaan snel en eenvoudig. Functionaliteit: inhuur personeel.

InPlanning

Intus IT Management B.V.
Intus gelooft in de eigen regie en eigen kracht van de medewerkers. Eigen regie over werk en privé leidt tot meer werkplezier en draagt zo bij aan een gezonde en flexibele bedrijfsvoering. Dit heeft geleid tot innovatieve web- gebaseerde producten voor personeelsplanning, waarin een grote mate van zelfregie mogelijk is. Dit doen we onder andere door middel van capaciteitsplanning, zelfroosteren, dienstroosterplanning, flexpool en takenplanning. Onze oplossingen zijn ontwikkeld met moderne technologie en hebben intuïtiviteit voor de gebruiker als uitgangspunt. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden op het gebied van rapportages en managementinformatie. De oplossingen van Intus worden in verschillende branches ingezet, zoals zorg, productie, logistiek, overheid en entertainment.

J Bepaalt Employee Self Service (ESS) de toekomst binnen HRM software?
Lees wat specialisten daarover zeggen.
 

Jobber

Malvee
Voor het meten van medewerker tevredenheid bieden we de complete web-applicatie.

K Keuze uit meer dan 160 HRM software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis HRM box van het ICT informatiecentrum.
 

Keeping

Keeping
Maak kennis met onze intuïtieve oplossing voor urenregistratie. Keeping denkt met je mee en ondersteunt je bij je urenadministratie. Hoe beter je jouw uren bijhoudt, hoe meer inzicht en voordeel je daaruit haalt.

Kennisfitheid

Bloei | organisatie advies
De match tussen kennis en doelen vertaald in 1 simpel getal. Een getal dat real time reageert op wijzigingen in doelen en huidige/toekomstige kennis van uw medewerkers. Het getal fungeert als glazen bol en praktisch stuurinstrument tegelijk: toekomstige risico’s, maar ook de kansen zijn inzichtelijk. Functionaliteit: kennismanagement.

Kennys – Prinsys HRM

Kennys B.V.
Het beste en meest veelzijdige HRM-systeem dat tegen zeer gunstige tarieven alle facetten van personeelsmanagement ondersteunt.
Inclusief APPS en portalen voor selfservice door medewerker en manager op smartphone, tablet of PC. Meer weten? Kijk op onze website www.kennys.nl

Keuzevrijheid en inzicht in arbeidsvoorwaarden

Tasper
Wie haar medewerkers anno 2020 aan zich wil binden, zal met sterkere middelen moeten komen dan een fietsplan. Tasper begrijpt dat en speelt daar met al haar kennis en kunde op in. Zij zijn marktleider als het aankomt op software voor flexibele arbeidsvoorwaarden, persoonlijke keuzebudgetten en communicatie over arbeidsvoorwaarden. Al 20 jaar geloven zij in keuzevrijheid.

Kronos Efficiënt

Kronos Nederland
Kronos biedt een Workforce Management Oplossing waarmee bedrijven en organisaties hun werknemers op een efficiënte en effectieve manier kunnen beheren. De oplossingen richten zich tot het automatiseren van cruciale HR activiteiten en processen (o.a. tijdregistratie, planning & project management, toegangscontrole, trainingen, competentie management en web-based self-service functionaliteiten).

L Kent u de succesfactoren en valkuilen van HRM software selectie?
Lees het gratis boek ‘HRM software selectie’.
 

Loket.nl

Loket.nl
Loket.nl is het online platform voor salaris en personeel. Een plek in de cloud waar alles rondom de factor arbeid samen komt. Gewoon vanaf uw werkplek of vanuit huis. Wij geloven dat er altijd een manier is om administratieve personeelsprocessen verder te verbeteren en te vereenvoudigen. Maandelijks ontvangen meer dan 800.000 werknemers hun loonstrook van ons.

Lucas Talent Monitor

Lucas Talent Monitor B.V.
Lucas Talent Monitor is een HR systeem voor talentmanagement. Lucas brengt uw verschillende initiatieven op het gebied van talentontwikkeling met elkaar in verband. U heeft zo direct zicht op het functioneren van uw medewerkers en hun potentieel.

Lumesse

Lumesse
Lumesse heeft de meest complete oplossing voor Talent Management en Recruitment. Via onze meertalige, modulair opgebouwde en geïntegreerde oplossingen kunnen wij al uw sollicitatie-en ontwikkelprocessen ondersteunen. Lumesse levert Talent Management oplossingen in meer dan 70 landen en 50 talen wat ervoor zorgt dat deze organisaties de beste talenten kunnen aanwerven, ontwikkelen en behouden.

M Op het juiste moment de juiste informatie over HRM software.
Download gratis HRM software whitepapers.
 

Magic4Planning

Magic Hands B.V.
Voor bedrijven en organisaties die flexibel willen kunnen plannen en/of een tijdregistratiesysteem wensen. Personeelsgegevens registreren en bewaken – tijdregistratie – planning en budgetcontrole – CAO en overige controles – managementinfo.

Manployee

Manployee BV
Ondersteunt, beheert en borgt HRM processen in de cloud. Binnen enkele muisklikken ziet u de actuele status van de beoordelingscyclus, krijgt u inzicht in de compententies van uw medewerkers of start u een E-learning module.

MERCASH HRM software

MERCASH B.V.
Microsoft Dynamics NAV vormt een solide basis voor het stroomlijnen van uw HRM activiteiten. Hier bovenop bieden wij Mercash HRM: een kant-en-klare, geïntegreerde softwaremodule voor het beheersen van al uw personeelszaken.

 

HRM software leveranciers

7 aandachtspunten bij de keuze van HRM software
De beste adviezen voor het selectieproces.

 

mployee

m|ployee
Online. Met m|ployee heeft u alle personeelsinformatie in één systeem! U heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week online toegang tot de meest actuele status van uw werknemers.

MyForms Talentmanagement

MyForms
MyForms is een e-hrm talentmanagement oplossing en bestaat uit de modules Formulieren (Beoordelen, Vlootschouw, Functioneren etc), Feedback (360-graden), ePortfolio en Compliance. Onze talentmanagement software sluit aan bij de nieuwe ontwikkelingen in de markt, maakt het mogelijk om te sturen op resultaten en stimuleert persoonlijke ontwikkeling. Makkelijk | Flexibel | Toekomstbestendig.

MySolution FLEX

MySolution
Software voor detacheren en uitzenden.

N Veel organisaties die nieuwe HRM software zoeken, gebruiken daarbij de HRM box.
Bekijk de inhoud van de gratis HRM box en begrijp waarom.
 

Nétive VMS

Nétive VMS
Vendor Management Solution voor het beheersen van de inzet van flexibele arbeid binnen uw organisatie. Het gehele proces van inhuur, urenaccodering en pro-forma facturen is via vast en mobiel internet ontsloten. Diverse grote organisaties krijgen via deze dienst de beschikking over managementinformatie, een beheertool en besparen aanzienlijk op de inzet van flexibele arbeid.

NGA Human Resources

NGA Human Resources
Bij NGA Human Resources is het onze missie om HR-afdelingen te ondersteunen. Wij helpen organisaties pionieren in de wereld van Digital HR, Salarisverwerking (Payroll) automatisering, Compliance, personeelsadministratie en het stroomlijnen van de HR-processen binnen de organisaties.

nuTijd Urenregistratie

Nutomix Interactive
nuTijd is een compleet online urenregistratie systeem. Met slechts enkele handelingen, en een intuïtieve user interface, houden uw medewerkers hun uren bij. Managers houden de gemaakte uren per periode, klant, of medewerker inzichtelijk met diverse rapportage mogelijkheden. Export opties naar o.a. Microsoft Excel. Lage instapkosten voor kleine bedrijven. Staffelkorting voor grote ondernemingen.

O Bepaalt Employee Self Service (ESS) de toekomst binnen HRM software?
Lees wat specialisten daarover zeggen.
 

Officient – Haal meer uit HR-administratie

Officient bv
Officient is het meest gebruiksvriendelijke HR platform voor mkb’s tot 200 medewerkers. Centraliseer data van werknemers in één cloud omgeving. Automatiseer administratieve werkzaamheden en HR processen zoals documentenbeheer, onboarding en meer. Betrek medewerkers en managers met de mobiele Self Service-app. Krijg via dashboards actuele inzichten rond absenteïsme, verloop en andere HR metrics.

Online Intranet

Online Intranet
Online Intranet is hèt gebruiksvriendelijke communicatieplatform voor iedere organisatie. Het platform zorgt ervoor dat uw medewerkers gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren, bestanden kunnen delen, in groepen kunnen werken en berichten kunnen plaatsen op de social tijdlijn. Online Intranet zorgt ervoor dat uw medewerkers echt samenwerken..

OrgPublisher

Aquire Inc.
OrgPublisher™ is ’s werelds vertrouwdste software voor geautomatiseerde organigrammen waarmee organisaties zeer snel informatie over werknemers kunnen vastleggen en beheren, ongeacht of het er nu 100 of 1.000.000 zijn.

P Keuze uit meer dan 160 HRM software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis HRM box van het ICT informatiecentrum.
 

HRvan.nu

Pantheon Automatisering B.V.
HRvan.nu is dé HRM software van Pantheon Automatisering. Met geautomatiseerde HRM-processen neemt HRvan.nu complexe en tijdrovende taken uit handen. HRvan.nu stel je zelf samen, je hebt keuze uit 10 verschillende modules: verlof, overwerk, planning, verzuim, digitaal dossier, declaraties, uren verantwoorden, arbeidsvoorwaarden, salaris en intranet. Kies voor één modules of laat meerdere modules samen werken om nog meer HRM-processen te laten automatiseren. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

People Inc.

P&A Software B.V.
De grootste kracht van People Inc. is zonder meer de mogelijkheid tot integratie. Dubbel inkloppen van gegevens behoort tot het verleden en het hele HRM werkveld, van vacature tot en met salaris en uit dienst treden, wordt volledig ondersteund door prettige en gebruiksvriendelijke automatisering.

PeopleXS e-Recruitment

PeopleXS
PeopleXS e-Recruitment en CRM ondersteunen alle stappen binnen uw recruitmentomgeving. Matching, tracking, agenderen en correspondentie worden via PeopleXS workflow geoptimaliseerd. De ‘Time to Hire’ wordt beperkt tot het absolute minimum, waarbij u als recruiter tijd wint en u kunt richten op uw hoofdtaken. Voor een vast voordelig bedrag per gebruiker per maand kunt u succesvol recruiteren.

Performance Development Center (PDC)

VIPD
Het PDC is de alles-in-één ontwikkeltool voor de complete ontwikkeling van uw organisatie door te meten, ontwikkelen én borgen. Eén complete tool met daarin o.a. persoonlijkheidstesten, POP’s en TOP’s en een volwaardig monitoring- en feedbacksysteem. Het PDC gaat uit van de individuele ontwikkeling van de persoon, maar geeft ontwikkeladviezen op persoonlijk én strategisch niveau.

PersoneelsManager

Staff Support BV
PersoneelsManager geeft u grip op uw personeelsadministratie zodat u alle facetten daarvan geheel onder controle heeft. U heeft constant inzicht in alle processen die van invloed zijn op (het functioneren van) de werknemers van uw organisatie. Bovendien heeft u altijd de juiste managementinformatie op het juiste moment: wanneer u dat wilt. Dat is prettig werken!

Personeelsplanning in de cloud

pLAN8 Consultancy&Development B.V.
Uw planning werkt in mijnrooster. Of u nu een planning maakt voor vier medewerkers, of voor vierduizend. Of uw planning nu in xls, op papier of op een white board staat. mijnrooster is hoe dan ook geschikt en aanpasbaar aan uw wensen. Geen planning is hetzelfde, maar uw planning werkt altijd in mijnrooster.

pLAN8

pLAN8 Consultancy & Development
pLAN8 adviseert over het optimaliseren van planningsprocessen. Wij maken daarbij gebruik van een 8-stappen-model, dat wij zelf ontwikkeld hebben. Wij lichten werkprocessen door, passen die zo nodig aan en maken die meetbaar. Op die manier realiseren wij de meest effectieve inzet van medewerkers tegen de laagste kosten. Ter ondersteuning bieden wij ook regelmatig workshops personeelsplanning.

 

HRM software leveranciers

HRM software kiezen? Zo begint u!
Een stomme fout in de beginfase, kan fataal zijn voor het resultaat. Lees in dit kennisdocument hoe u aan uw HRM software project begint.

 

PlusPort LMS Academy

Plusport B.V.
Missie: optimale ondersteuning van uw HRM/L&D-beleid. De LMS Academy is het resultaat. Met onze software bent u in staat om voor alles rond klassikale en online (e-learning) trainingen en toetsen, certificeringen, loopbaanontwikkeling, performance-management en kennismanagement te organiseren.

Polaris-HR

WtoP B.V.
Polaris-HR vormt een zelfstandige module van het integrale webbased HR- en Salarissysteem Polaris. Polaris is uitermate geschikt voor organisaties met een complexe en dynamische structuur.

Popay.HR Suite

Popay
popay.hr is een all-in-one , modulaire, HR cloud oplossing voor het beheer van uw medewerkers van aanwerving tot vertrek en hun verloning. De oplossing is ontworpen door specialisten met een rijke hands-on project ervaring en op basis van praktijkgevallen bij complexe organisaties. Ongeacht de schaal of de complexiteit van uw organisatie, popay.hr biedt u een voorsprong bij het efficiënt beheren.

Pre employment screening DiiS

Alphium B.V.
Online inhuis pre employment tool. Marktleider online screening en vervangt de VOG of kostbaar bureau.

ProfitHRM/Payrol

AFAS ERP Software B.V.
Zo simpel klinkt het, zo eenvoudig is het!

Progreso

Progreso
Progreso is een HR software voor het faciliteren van uw Talent & Performance Management doelstellingen. De software is webbased en kan zowel modulair als geïntegreerd worden gebruikt. De integratie laat toe alle beschikbare data in het systeem op dynamische wijze te verbinden. Troeven: gebruiksvriendelijk, pragmatisch en cost-efficient. Vlotte en snelle implementatie en daadwerkelijk partnership.

Protime

Protime
Protime is marktleider in de Benelux op het vlak van tijdregistratie en personeelsplanning. Dankzij een voortdurende focus op innovatie, levert het bedrijf vandaag oplossingen voor Workforce Management in een brede waaier van klanten en sectoren. Zo telt Protime meer dan 4.000 installaties in Europa en is het een Microsoft Certified Gold Partner. Begin 2010 ontving het een Dun & Bradstreet nr. 1 ranking.

R Keuze uit meer dan 160 HRM software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis HRM box van het ICT informatiecentrum.
 

RecruitAnywhere

Knollenstein Technologies
RecruitAnywhere is het enige volledig geautomatiseerde multiposting systeem. Zónder extra invoer per vacature per kanaal worden vacatures professioneel en met 100% juiste criteria en professionele lay-out binnen enkele minuten op de job boards geplaatst, rechtstreeks vanuit uw ATS. Op meer dan 500 job boards.

Recruitmentsoftware en Mobiliteitssoftware voor werkgevers

Tangram B.V.
Tangram biedt ROOS Recruitment Software als modern werving-en-selectiesysteem en ROOS Mobiliteit als krachtig cliëntvolgsysteem. ROOS is ook leverbaar als geïntegreerde totaaloplossing voor in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Reliance HR

Reliance-HR
Reliance HR is een Full service HR dienstverlener die zich richt op het ondersteunen van het MKB segment. Deze ondersteuning bestaat uit het leveren van HRM software, het voeren van salaris- & personeelsadministratie en indien gewenst het geven van personeelsadvies.

Reviews personeelsbeoordelingen

Drielingh
De slimste manier om uw medewerkers te beoordelen: Reviews. Wilt u beter inzicht in het functioneren van uw medewerkers, minder verloop en minder ziekteverzuim? Wilt u uw beoordelingen zorgvuldig doen, maar in minder tijd? Wilt u beoordelen op competenties, maar zonder langdurige invoering van competentiemanagement? Dan is Reviews voor u ontworpen.

RIS – Recruitment Software voor bureaus

Tangram B.V.
RIS recruitment software is een recruitmentsysteem dat relatiebeheer (CRM), recruitmentfunctionaliteit, matching en internetcommunicatie in één krachtig totaalpakket combineert. Ruim 200 bureaus maken dagelijks gebruik van RIS recruitmentsysteem. Zowel voor recruitment, detachering als executive search.

Rostar CAS – Slimme personeelsplanning

Paralax
Voor de optimalisatie van de bedrijfsvoering en reductie van over- en ondercapaciteit is een slimme personeelsplanning essentieel. Al ruim dertig jaar helpen wij organisaties met de meest uiteenlopende vraagstukken over Workforce Management. De professionele personeelsplanningsoftware kan naadloos geïntegreerd worden met HR-pakketten als input en salaris- of facturatiepakketten als output.

S Kent u de succesfactoren en valkuilen van HRM software selectie?
Lees het gratis boek ‘HRM software selectie’.
 

SAP HCM

SAP Nederland B.V.
Een programma dat optimaal gebruik maakt van de sterke punten van uw werknemers en dat werknemers, processen en strategieën met het oog op de bedrijfsdoelstellingen integreert.

SAP SuccessFactors by Partena Professional

Partena Professional
SAP Successfactors is een volwaardige HR tool waarmee human capital management in al zijn facetten kan worden beheerd. Dankzij de versie van Partena Professional gaat dit van het plannen van opleidingen of verlof tot een volledig geïntegreerde payroll. Met inzichtrijke dashboards kan niet enkel de HR afdeling aan de slag met data gedreven acties, maar ook de hele organisatie. Ook benieuwd?

SDB Groep HR- en Salarisinstrumenten

SDB Groep B.V.
SDB Groep levert oplossingen die het zorgproces én de noodzakelijke veranderingen daarin beheersbaar maken. Daarbij ligt de focus op ‘de mens’. SDB-oplossingen ondersteunen zorgorganisaties om te komen tot een efficiëntere inzet van medewerkers, een hogere medewerkertevredenheid en een slagvaardigere organisatie, die snel en goed inspeelt op veranderingen in de zorgvraag en in de markt.

SD Worx

SD Worx
SD Worx biedt complete dienstverlening voor salarisadministratie, arbeidsrechtelijke & fiscale ondersteuning, HR-processen en HR software. Gebundeld in een geïntegreerd pakket of in afzonderlijke onderdelen. In Nederland én ook daarbuiten. Met ons unieke totaalpakket van software en dienstverlening, leveren we een belangrijke bijdrage aan een professioneel Payroll & HR-beleid van onze klanten.

ShiftBase

ShiftBase
Beheer uw personeelsplanning, urenregistratie en personeelsadministratie eenvoudig online via de computer of mobiele iPhone of Android app. Beheer de vakantie-uren en plus- en minuren in één software pakket voor een betaalbaar bedrag per maand.

SmartShare HR.

EASI
De oplossing voor human resources management voor IBM Lotus Notes-omgevingen. Beheer uw persoonlijke gegevens, uw wagenpark, de salarissen, evaluaties, competenties, CV’s, enz. gecentraliseerd in één applicatie geïntegreerd met uw Lotus Notes-omgeving.

Softbrick BV

Softbrick Bv
Softbrick is al 20 jaar toonaangevend in de wereld van Workforce Management Solutions. Softbrick ontwikkelt en levert software voor de retail, industrie, logistiek en dienstverlening. Vanwege een uitgekiende manier van budgetteren, normeren, roosteren, personeelsplanning en tijdsregistratie is het mogelijk om binnen een kort tijdsbestek grip te krijgen op de organisatie en de kosten.
 

HRM software leveranciers

7 aandachtspunten bij de keuze van HRM software
De beste adviezen voor het selectieproces.

 

Solkie | Groei door te vragen

Solkie | Groei door te vragen
Maandelijkse medewerkersonderzoeken, die ook leuk zijn voor de medewerkers zelf. Waardoor de respons hoog is en blijft. Gemakkelijk en snel in te vullen in 3 minuten. De uitslag is veilig en anoniem. 24/7 online beschikbaar voor HR en directie. Zodat er gericht te sturen is op onderwerpen zoals betrokkenheid en bevlogenheid.

Solware HRM

Solware
Complete online HRM software met o.a. een digitaal dossier voor elke medewerker (functieprofiel, TBV’s, dienstverband, werkinstructies, competenties enz), processen en self service (verlof, werktijden) voor elke medewerker.

Spril

Spril
Spril | dé Workforce Management & Personeelsplanning Specialist

SuccessFactors

SAP
Elke organisatie heeft getalenteerde mensen. Maar wie zijn de cruciale talenten die de zaak draaiende houden? En zit iedereen op de juiste plek? En wie staan er klaar om de continuïteit te borgen? SuccessFactors geeft antwoord op deze vragen met inzicht en ondersteuning voor uw volledige HR-proces.

Symagic social WFM software

Symagic
Om op de werkvloer van nu goed te presteren introduceren wij daarom software die planners, medewerkers én klanten onderling gemakkelijk en op de meest efficiënte manier laat plannen, samenwerken en kennis delen.

Sympa HR

Sympa
De Sympa HR-oplossing is ontworpen om wereldwijd de levens van HR-professionals te verbeteren. Ze biedt bedrijven een helder, compleet overzicht van alle werknemersgegevens en eindeloos veel integraties met andere software. Ze helpt om slimme keuzes te maken en routinetaken te automatiseren. Sympa is het snelst groeiende bedrijf op het gebied van HRoplossingen in Scandinavië.

Synergy Invitra

Synergy Invitra
Online HR-softwareprogramma om medewerkers eigen regie te laten nemen in duurzame inzetbaarheid en het verbeteren van hun prestaties. Met Synergy beschikt de organisatie over betrokken medewerkers die zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid, vitaliteit, veiligheid en persoonlijke en professionele ontwikkeling.

T Keuze uit meer dan 160 HRM software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis HRM box van het ICT informatiecentrum.
 

TalentExcellence

TalentExcellence
TalentExcellence ondersteunt de gesprekscyclus. De applicatie ondersteunt bij het stellen van doelen en het beoordelen en belonen van medewerkers. De software stimuleert het voeren van een continue dialoog en het benutten van feedback van collega’s. De applicatie wordt nauw afgestemd op uw HR-processen, huisttijl en IT. Gericht op organisaties vanaf 150 medewerkers.

The Bridge Assessment Platform

TestGroup Consulting
TestGroup is een expert op het gebied van assessment instrumenten en psychologische testen. Het E-assessment van TestGroup is een online assessment dat capaciteiten, persoonlijkheid en competenties meet. TestGroup biedt ondersteuning bij het ontwikkelen en selecteren van mensen in organisaties. Onze hoogwaardige Bridge assessment instrumenten zijn het fundament van onze diensten.

The TalentBox

The TalentBox
Uniek web based performance en talentmanagement platform, die de bedrijven toelaat om hun eigen HR processen rond Human Capital Management te automatiseren.

TimEnterprise

Aenova B.V.
De juiste inzet van arbeid is een belangrijke factor voor het succes van uw organisatie. Maar ook één van de moeilijkste. Hoe krijgt u inzicht in de tijd die uw medewerkers beschikbaar hebben om de verschillende taken binnen de organisatie uit te voeren? TimEnterprise is een uitgebreid systeem voor arbeidstijdmanagement.

TimeTell

TimeTell Keper B.V.
Uren-, tijd-, verlof- en projectregistratie, plannen en toegangscontrole.

Time-Wize®

Atimo Personeelstechniek B.V.
Atimo® is gespecialiseerd in urenmanagementsystemen. Ons flexibele Time-Wize® softwarepakket is leverbaar als client/servertoepassing, webtoepassing (Time-Wize Experience) of SaaS-toepassing (Atimo Online).

Tool2Match

Tool2Match
Het ATS-systeem van Tool2Match is een recruitmentsysteem wat ervoor zorgt dat het werving en selectieproces binnen uw organisatie geautomatiseerd en geoptimaliseerd wordt. Publiceer vacatures op verschillende jobboards en laat een positieve sollicitatie ervaring achter bij kandidaten door het tijdig opvolgen van een sollicitatie. Bespaar tijd en kosten door uw recruitmentproces te automatiseren!

TOPdesk HRM

TOPdesk software
De dagelijkse afhandeling van informatieverzoeken, vragen en meldingen is een van de kerntaken van de HRM-service van TOPdesk.

TRADIUM Business Software

KeeminK Design B.V.
TRADIUM is een integraal pakket waarbij orderplanning, urenregistratie en agendabeheer naadloos samenvloeien in ordermanagement, CRM-beheer en de boekhouding.

Trakstar, Employee Performance Software

Trakstar Nederland
Online beoordelen met Trakstar zorgt er voor dat medewerkers veel meer betrokken zijn en daardoor meer bijdragen aan de gewenste resultaten. Constante feedback is de nieuwe norm.

Treams

Treams
Treams is een software voor performance, feedback, learning en development. Iedereen in de organisatie heeft een account op basis van zijn rol. Alles wordt gemeten en dat levert waardevolle inzichten op. Wat het doel ook is: HR moet zorgen dat dat de mensen zijn aangehaakt bij de strategie. Alleen als medewerkers betrokken zijn bij de gezamenlijke ambitie, kunnen ze het beste van zichzelf geven.

TruQu Feedback Software

TruQu
TruQu helpt medewerkers om elke dag beter te worden. Via de Feedback app en website kunnen ze makkelijk en op elk moment feedback vragen en geven aan collega’s, leidinggevenden en klanten. Zo creëren ze een online portfolio van feedback, weten ze waar ze goed in zijn en waar hun ontwikkelpunten liggen.

U Veel organisaties die nieuwe HRM software zoeken, gebruiken daarbij de HRM box.
Bekijk de inhoud van de gratis HRM box en begrijp waarom.
 

Unit 4 Personeel & Salaris

Unit 4 Agresso Personeel & Salaris
Een nieuwe kijk op salarisverwerking en HRM!

Urenregistratie GET – prime Cost

GET Time & Security
Onze urenregistratie prime Cost biedt een extra dimensie op het tijdregistratiesysteem prime Time. Het brengt de reële personeelskost in kaart per kostenplaats van de medewerkers.

V Lees ook eens nieuwsberichten op het gebied van HRM software.
Vaak zijn deze berichten een echte eyeopener.
 

Verlofapp

Greenonline B.V.
Eenvoudige verlofaanvraag, verlofregistratie en vakantiebeheer wordt mogelijk met de verlofapp.

Verlofdagen.nl

EPOS B.V.
Online verlofregistratie tool. Digitaliseert de complete verlof-, ziekte- en overwerkregistratie van organisaties op een gemakkelijke, efficiënte en kostenbesparende wijze. Nu 1 maand gratis en geheel brijblijvend op proef. Meld u nu aan via de website.

Viamens HR-tool ontwikkeld door Viaster

Viaster
Viaster bouwt nieuwe en of bestaande functiehuizen om naar haar digitale HR-tool Viamens. Deze tool ondersteunt bedrijven bij structurele ontwikkeling van haar medewerkers. Functionerings- en beoordelingsgesprekken worden ontwikkelgesprekken. De tool maakt de voortgang zichtbaar op diverse niveaus en zorgt voor borging van de gemaakte afspraken. Resultaat: financieel voordeel voor de organisatie

 

HRM

HRM software kiezen? Zo begint u!
Een stomme fout in de beginfase, kan fataal zijn voor het resultaat. Lees in dit kennisdocument hoe u aan uw HRM software project begint.

 

VIPER HRM software

KSD Groep
VIPER HRM Software is het online pakket wat u zoekt als u éénvoudig op professionele wijze gegevens omtrent, selectie, loopbaan en beoordeling wil registreren. VIPER is efficiënt door 20 jaar ervaring op softwaregebied rondom ontwikkelen en opleiden van cursus en examenadministratie. Het professionele platvorm is ontwikkeld door KSD Groep. Met VIPER gaat u slim om met menselijk kapitaal.

360 graden Vision Metrics

Vision Metrics
Online performance appraisals op basis van 180, 360 graden onderzoek tool. Ook medewerkerstevredenheid en bedrijfscultuur scan.

W Op het juiste moment de juiste informatie over HRM software.
Download gratis HRM software whitepapers.
 

Werktijden.nl

Werktijden.nl
Werktijden.nl is een online personeelsplanning. Stapels roosters op papier en mappen vol met verlofaanvragen worden vervangen door een beeldscherm en toetsenbord.

WinSalar

Salar Nederland
WinSalar is een zeer uitgebreid maar overzichtelijk salarisprogramma geschikt voor zowel het MKB als voor de veeleisende accountant. Met WinSalar kunnen alle sectoren verloond worden. Voor120 CAO’s zijn ruim 700 premies meegeleverd, hiermee is WinSalar het volledigste pakket in zijn soort.

WiseNose WorkForce

WiseNose B.V.
WiseNose WorkForce is zeer gebruiksvriendelijke software, geschikt voor kleine en grote werving- en selectiebureaus. Met haar krachtige functies, slimme oplossingen en moderne vormgeving is dit pakket hét gereedschap dat speciaal is ontworpen voor de recruiter. Flexibel en laagdrempelig in prijs, implementatie en gebruik.

Workbee

Workbee
Workbee is het digitale postkantoor voor de efficiënte en veilige bezorging van data. Data van uw applicatie met betrekking tot HRM, planning, verzuim of salaris wordt gesynchroniseerd met een andere applicatie. Alle betrokken partijen beschikken tijdig over relevante informatie!

Workday

Workday
A leading provider of enterprise cloud applications, Workday delivers financial management, human capital management, planning, and analytics applications designed for the world’s largest organizations.

WorkForce Pro

Korton Group
WorkForce Pro is speciaal ontwikkeld voor het maken van personeelsplanningen en het registreren van de gewerkte uren. Automatische controle op wetgeving, cao en de juiste communicatie met uw medewerkers leveren een hogere tevredenheid op. WorkForce Pro is gemaakt om in korte tijd en met zo min mogelijk inspanningen een kwalitatief hoogstaande personeelsplanning te maken.

Working Time Tracker

P&A Software Solutions
Working Time Tracker is een modern en uitgebreid tijdregistratie systeem. Het registreren van de tijden kan via software- en harwarematige oplossingen plaatsvinden. Working Time Tracker is uit te breiden met Ordertijdregistratie, Personeelsinformatie en Toegangscontrole. Door de open structuur zijn koppelingen met ERP systemen eenvoudig te realiseren.

Y Keuze uit meer dan 160 HRM software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis HRM box van het ICT informatiecentrum.
 

Yellow Yard Werving en Selectie Software

Yellow Yard
Yellow Yard levert webbased werving en selectie software. Ons recruitment pakket blinkt uit in gebruikersgemak, betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelle implementatie. Uw hele workflow kan hierin worden betrokken: van werving tot plaatsing.

Yoobi

e-Dynamics
Urenregistratie, verlofmanagement, planning en facturatie.


HRM software leveranciers – toelichting

Het bovenstaande overzicht geeft een zo volledig mogelijk beeld van alle HRM software leveranciers actief in België en Nederland. Zij helpen u graag verder in uw zoektocht naar het juiste HRM systeem. Het verschil tussen hun adviezen en de informatie in de HRM box, is dat HRM software leveranciers hun adviezen ontlenen aan de praktijk. De HRM box is vooral theoretisch van aard. De praktijkkennis van HRM software leveranciers is daarom een heel nuttige aanvulling op wat u vindt in de HRM box.

Lees ook dit over HRM software
Alles over HRM software selectie (HRM box)
Waarom uw organisatie een HRM systeem nodig heeft (whitepaper)
Waarom IT projecten mislukken (gratis e-boek)